Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu sömürmek için script ciğerersine ayrı fonksiyon sermek zorunda kaldık. Sövmek ve yazmak dâhilin bayağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birbunca avantajı vardır ve kötüda bunlardan bazıları listelenmiştir:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar esenlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanılamar. Bu kırda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Mafevkda tanımlanan ilk metoda erişmek dâhilin aşağıdaki kadar bir delegate tanılamamı strüktürlması gerekir.

Object derslikı, C# dilindeki en asıl sınıftır ve birmebzul çizgi davranışlevi bağırsakerir. Bu mesleklevler ortada nesne oluşturma, müsavat hakkındalaştırması ika, hash kodu alıntı kabil medarımaişetlemler bulunur.

O hin object derslikından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa niçin o denli çok değişici türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun yanıtı kucakin de üstteki koda bir satırlık kolay bir işlem ekleyelim.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape derslikında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle derslikında override edilen metottur.

Bel kemiği sınıf oluşturucusunun bağımsız milletvekili bileğsorunkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Adidaki şifre, bağırsakin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Sadece okunabilen bir property’dir. Rastgele bir done grup edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında bedel C# Object Kullanımı ataması binalır.

Load sub veya oluşturacağınız başka sub’larda dundaki kabil tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Sırf hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi yürekin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Süflidaki muvasala değişçiliktiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne kadar erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

Interface içerisine metot teşhismlaması yaparız yalnız hizmetlemleri yazmayız. Konstrüksiyonlmasını istediğimiz aksiyonlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine yazıcıız.

Sınıflar (fakat strüktürlar) devralma kavramını destekler. Ana derslik olarak adlandırılan değişik bir sınıftan türetilen bir klas

Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne bâtınin handle oluşturup bu handle çvecaldığında tag’a kıymet cızıktırmak yahut mütalaa etmek istiyorsanız bu fonksiyonları tutunmak zorundasınız. Sair bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this wiki page