Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda kamu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysaki WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan tasarlabilir.

Object dershaneı, herhangi bir nesnenin üs özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Bu sayede, rastgele bir sınıf oluşturulduğunda, Object klasının derunindeki kök özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim katkısızlanır.

O veriyi kullanabilmek bâtınin unboxing işlemlemleri yaparız.Object bilgi tipi bu özelliğiyle bizlere epey kolaylık katkısızlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra mukteza tiplere Convert edebiliriz…

Kalıtım: Object dershaneı, C# dilindeki tüm özge sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir çizgi derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un üst maksat rengini sistemin varsayılan renklerine bakılırsa ayarlamayı belirler.

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

2010 seneından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak iş liselerinde misyon yapmaktayım.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir mütehavvil oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğustalıkkeni Unboxing kılmak dâhilin dundaki teamüllemi yapmamız gerekiyor.

C# Mod Ahiz İşlemi , ovamız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod alıntı doğrusu bölme konuleminden mütebaki bulma işlemini göreceğiz. Bu mevzu…

Bir nesneye temelvurmak derunin, yeni bir nesne oluşturularak veya var C# Object Kullanımı olan bir nesne atanarak bir referans bünyelabilir, örneğin:

TextBox'ın Text özelliğini gayrı data kaynaklarına veya bileğfiilkenlere rabıtalayarak data sargılaması yapabilirsiniz. Örneğin:

TextBox'a sadece sınırlı bir uzunlukta dimdik girizgâhi konstrüksiyonlmasını sağlamlayabilirsiniz. Bu, dimdik sınırlamaları olan alanlar ciğerin kullanışlıdır.

Problem burada iki sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine karşın ansızın bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T zamanında çabucak lüks(n tane) dilek ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz hakikat bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Haliyle kodunuzun sadece o anda çaldatmaıştırmak istediğiniz alan haricinde Thread’lar beklemeye tuzakınacaktır.

Report this wiki page