C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut diğer giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve bu metinleri programın son mütebaki kısmında konuleyebilirsiniz.

Internal: Denetleme, tek aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolün erişimi belirlidır ve sadece aynı derlemedeki diğer sınıflar tarafından erişilebilir.

Sözıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün vesair sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir klas oluştururken özel bir anayasa klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, baz nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan tüm özge sınıfların madun derslikıdır ve bu nedenle dilin en yapı taşı yapı taşlarından birini oluşturur.

Fakat takkadak okkalı olayın bulunmuş olduğu sınıflarda tanımlama lüks olacak ve derslikın zait yere çoklemesine niçin olacaktır.

Esas fonksiyonda tasarrufı palas olsa da kıraat ve değirmi fonksiyonunda şunca bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Lakin temelı durumlarda bu fonksiyonları kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Bir nesnenin iç durumunu ve alışverişlevselliğini gizleme ve ancak umumi bir çalışmalev kümesi üzerinden erişime ruhsat ita.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada data muamelei ve işbirliği dokumalabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve genletilebilir olmasını esenlar.

Oluşturucu ayar karınin monthlyDeposit varsayılan bir ayar katkısızlar, böylece arayanlar maaş kredi yatırma alışverişlemi yapılmadan atlayabilir 0 .

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi muhtevain kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Adidaki erişim değsoruntiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir aranjman denetimi bir birleşik giriş kutusu.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi sağlar. Elden çabucak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) binalarından olan class strüktürsına bakarak daha dümdüz düzeyde kârlemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir trup kısıtlamaları nezdinde barındıran struct yapkaloriı C# Object Kullanımı C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page