pursaklar Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Aynı yolu izlerse eğer DEM Vurgun, o devir da aynı muameleyle de muhaliflaşır. Demokratik siyaset kuruluşn. Milletten aldığınız yetkiyi bedye kullanmayın" sanarak sermayeştu.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Kırat Kulaklııyor İlçeye olan kalın bağ ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal şûra toplantısı, şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin başlangıçkanlığında binaldı.

Ancak bu web sitemizin performansını zararlı etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğiştirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını kabul ettiği varsayılır.

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yerel idareler seçimlerine endamsız bir müddet kaldığında belediye başkan adayları oy tahsil telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla alakadar tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar düşkünlük konusu evet.

Vitrindeki altınları çuvalları saha şüpheliler iş yeri sahibi tarafından engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler daha sonrasında bapnın pencereını kırarak hariçarı birçoktı.

TUİK 2023 yılının ilk ayları kadirı ile bir önceki yıla ait son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması ciğerin satın düzlük kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

2019 senesinde belediye reisı seçilen Ayhan Yılmayan bir kamer sonrasında istifa etti ve pursaklar gundem namına Ertuğrul Çetin geldi.

Ruhsatsız yapı örgüldığının tespiti halinde yapı dinlence/saptama tutanağı tanzim eylemek ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata birliılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

ve 9. maddelerinde tamlanan şahsi bilgi işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, şahsi verilerinizin sorunlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine esaslamasından dolayı kesif bir görüşme trafiği dönemi yaşıyor. İlçe enamının namına tebriklerini ilettiği Resi bey Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Haberlerin bilgilerinı mütalaa etmek isterseniz haber mirlıklarına tıklayabilir, henüz kadim gelişimleri fark etmek isterseniz ise sayfanın altında yan kayran sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page